nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Header /

Private Shopping
BOEK UW SHOPAFSRAAK HIER

Heeft u door de dagelijkse praktijk grote haast of stelt u privacy op prijs? Bij ParfuMaria zijn we daarop ingesteld, Daarom openen we onze salon speciaal voor u!

Op afspraak bij ParfuMaria heerlijk en rustig shoppen.

Als u voor deze privebehandeling kiest wordt u voorzien van persoonlijke aandacht zonder andere klanten om u heen. Een persoonlijk gesprek waarin u uw parfumwensen kenbaar maakt hoort er ook bij. U krijgt advies over welke geuren er bij u passen indien u dat wenst.


Private Shopping is op aanvraag en bedoeld om het comfort en de luxe van een lege winkel te bieden aan de drukke vrouw of man. Wij vinden namelijk dat dit voor iedereen haalbaar moet zijn en dragen graag bij aan een fantastische geurenbeleving waarbij rust en ruimte u geboden wordt. 

Mogelijkheden en tijden voor Private Shopping

Alleen of samen met vriendinnen, vrienden of collega’s relaxed shoppen? 
Van Maandag tot en met Zaterdag bent u van harte welkom op afspraak voor uw Private Shopping ervaring. Private shopping is mogelijk van 9 tot 14.00

Hoelang duurt het?
Om zoveel mogelijk klanten de kans te geven van ons unieke private shopping concept gebruik te maken hebben wij  richttijden vermeldt die afhankelijk zijn van het aantal personen dat afspreekt.
> We weten uit ervaring dat voor 1-3 personen een uur voldoende is.
> Voor 4-6 personen geldt anderhalf uur. 
> Voor grotere groepen vanaf 6 personen geldt 2 uur.  

Grotere groepen op Zaterdagen vanaf 11.00 Bij onvoldoende deelnemers (last minute afzeggers) worden afspraken door ParfuMaria verzet.


De parfumsalon is dan alleen voor u/ jullie geopend.

Aan Private Shopping zijn geen extra kosten verbonden. 

Goed om te weten. Wij houden van dieren en van kinderen maar private Shopping is bedoeld voor 18 plus! Tevens zijn we niet ingericht op huisdieren. 


Tip: Maak ruim van tevoren uw afspraak. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren we dit minmimaal 2 weken voooraf te doen.  Zeker als het gaat om de Zaterdag.
Maak uw afspraak via deze link 

 ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.